Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MHP Bandırma'da stres attı

MHP Bandırma

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşan yerel seçimler öncesinde Engelliler ve Engelli Aileleri Derneğine ait kıl çadırda aileleriyle birlikte halay çekip stres attı.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşan yerel seçimler öncesinde Engelliler ve Engelli Aileleri Derneği`ne ait kıl çadırda aileleriyle birlikte halay çekip stres attı.
Burada konuşan MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili partimiz seçim startını vermiştir. İlçe teşkilatı olarak bu güne kadar uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin yerel ve genel seçimleri kazanmasına yönelik proje ve öneri sunan tüm yönetim kurlu üyeleri ve partilerimize teşekkür ederim. Gerçekten de sizlerle birlikte çalışmak benim için ayrı bir gurur kaynağı. Bandırma`da kalıcı eserlere ve projelere imza atmak için yönetim kurulumuz son derece uyum içerisinde çalışmaktadır. Bu ahengin yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
4 Kasım 203 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin Balıkesir`de halka hitap edeceğini dile getiren Erkul, Genel Başkanımızın Bandırma`da gelmesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Herkesin beklediği Bandırma Belediye Başkan adayımıza da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli açıklayacaktır" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı